Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Herlins Bildproduktion

Herlinsbildproduktion - Kundcase

Herlins Bildproduktion är ett företag som arbetar med finess och kvalité i form av personlig service och extrem noggrannhet. Frasen ”Reklam och Profilering” som återfinns under logotypen sammanfattar på ett elegant sätt verksamheten men familjeföretaget slutar aldrig utvecklas.

Process och Struktur

Herlinsbildproduktion KundcaseVi på webbyrån Teveo fick nyligen chansen att ta oss an företagets nya webbplats och det hela inleddes med en telefonintervju för att reda ut vilka krav och önskemål som skulle styra slutresultatet. På herlins var de sedan tidigare vana vid att arbeta i Joomla CMS vilket gjorde att önskemålet om en enkel administration snabbt mättades. Färgtemat skulle vara rött och vitt och kontaktuppgifter skulle vara tydliga genom hela sidan. De ville att sidan skulle vara enkel att navigera på och lättförstådd för åskådaren. Tjänsterna skulle stå i fokus, därför skapade vi ett bildspel på startsidan för att snabbt ge kunderna en överblick.

Funktionsintegrering

När strukturen och designen var framtagen var det dags att integrera ett nyhetsbrev i sidan med möjlighet för kunder att prenumerera eller avprenumerera. Därefter la vi in ett nyhetsflöde och placerade en ”Senaste Nytt-länk” på framsidan. Sammanfattningsvis gick även det här projektet smidigt från början till slut och förklaringen måste helt enkelt vara att vi välsignats med väl strukturerade och familjära kunder.

Vi tackar gänget på Herlins Bildproduktion för förtroendet och kan med glädje rekommendera dessa till samtliga runt uppsala och östervåla som behöver hjälp med print och profilering!

www.herlinsbildproduktion.se

Kundkommentar

”Sammarbetet med Teveo har varit jättebra! Dom är lyhörda och snabba med sina åtgärder. Så vi på Herlins Bildproduktion kan rekommendera Teveo! Hemsidan blev kanon!;

Jerker Herlin

 

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se