Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Hyper Island ger tillgång till sin verktygslåda

Hyper island toolboxHyper Island är för den oinvigde ett av de mest inflytelserika lärosätena i Sverige och stora delar av världen inom mediekunskap och digital kreativitet. Hyper Island utbildar elever främst i att lösa problem på ett kreativt sätt och helst i grupp, för att skapa ett sammansatt kollektiv som kan ta sig an problem ur olika vinklar.

Därför kommer det nog som en glad nyhet att de nyligen släppt en digital verktygslåda som innefattar diverse småkurser som löper över högst några timmar. Kurserna ger framförallt kurstagaren tips på hur de kan tackla problem och hinder på nya, kreativa sätt med hjälp av sitt arbetslag:

http://toolbox.hyperisland.com

Kärnan i verktygslådan verkar vara att grupper på jobb runtom i Sverige ska kunna konfrontera sin interndynamik men även sin problemlösningsförmåga. Hyper Island säger själva i princip att "sharing is caring", men det ser onekligen ut som att det kan vara en del i en marknadsföringskampanj för att få fler sökande till själva lärosätet. I vilket fall som helst så är det en intressant resurs, ett nytt bokmärke för den samarbetande arbetaren och ett smart marketingtrick.

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se