Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Utvecklingspaket

Ta din webbplats till nästa nivå!

Behöver du hjälp med att utveckla din webbplats med nya undersidor, funktioner eller kanske uppdatera designen? Då är det ett utvecklingspaket du letar efter!

Hur fungerar det?

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte (antingen via telefon eller här på kontoret), där vi går igenom punkt för punkt vad det är du är ute efter och hur en eventuell lösning skulle kunna se ut.

När det är avklarat beräknar vi hur lång tid det tar för oss att genomföra arbetet, därefter återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag samt ett datum då utvecklingen av din webbplats beräknas vara klar.

Så fort du har godkänt offerten påbörjar vi resan mot att ta din webbplats till nästa nivå!

Vad kostar det?

Kostnaden varierar beroende på vad det är du vill utveckla på din sida samt hur lång tid det tar för oss att utföra arbetet, enklare uppdrag som att lägga till nya undersidor samt att lägga till funktioner som vi redan har utvecklat i vårt sortiment går givetvis snabbare och blir därmed billigare.

Är du ute efter en speciell funktion som du vill att vi utvecklar åt dig tar det troligtvis längre tid men om vi får flera förfrågningar på en och samma funktion blir det givetvis billigare för alla parter inblandade. Vill du veta mer om vilka funktioner som ligger i pipen just nu kan du kontakta oss genom att fylla i mötesformuläret här på sidan.

Alla nya funktioner som utvecklas kommer presenteras i vårt nyhetsutskick och om du redan är kund hos oss kommer du få tillgång till flertalet av dessa funktioner mot ett rabatterat pris.

Våra utvecklingspaket finns kort och gott till för att lösa dina problem, till ett pris som båda parter tjänar på! Apenkelt helt enkelt!

Vill du veta mer om vårt utvecklingspaket? Skicka in en mötesförfrågan så ringer vi upp dig!

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se