Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

ehandel

E-Handel

E-Handel GöteborgEn komplett strategi för att lyckas på nätet innefattar inte bara att man har ett AdWordskonto som prestererar med en låg kostnad per omvandling eller en väl utarbetad strategi för sökmotoroptimering. Det kräver givetvis också att plattformen man designar webbutiken på är stabil och att det finns ett team som ständigt utvecklar systemet i takt med att webben förändras. En sådan plattform levererar företaget Textalk som är stationerade i Göteborg och under åren har vi utvecklat en enorm förkärlek till företaget och deras arbetssätt.

Stöd för SEO och AdWords

Plattformen har vid start bra funktioner för sökmotoroptimeringen och en tydlig struktur med möjlighet att enkelt skapa landningssidor för de AdWordskampanjer man har igång. Den är dessutom enkel att utveckla designmässigt vilket öppnar upp möjligheterna till att ständigt konverteringsoptimera sidan, ett arbete som aldrig upphör och som därför bör vara enkelt för att bli kostnadseffektivt, framförallt för mindre och mellanstora e-handlare där marginalerna oftast är smalare än för den store jätten och där en procents uppgång i konverteringsgraden inte leder till sexsiffriga belopp i resultatet.

Design med fokus på försäljning

E-Handel som konverterarVi tar ingenting extra för själva plattformen och får ingen kickback från Textalk. Vårt arvode är de timmar vi lägger på att ta fram en design som konverterar. I gengäld får vi istället nöjda kunder med webbutiker som vi enkelt kan sökmotoroptimera samt skicka besökare till via AdWords, som faktiskt konverterar!

Som AdWordsbyrå är det viktigt för oss att våra kunder har rätt förutsättningar när de väljer att starta webbutik och satsa digitalt.

Spara tid och pengar

En ytterligare anledning till varför vi valt att samarbeta med Textalk är på grund av den extremt låga månadskostnaden kontra vad man faktiskt får för pengarna. Den kompletta versionen som vi rekommenderar alla våra kunder innehåller hundratals funktioner och utöver det får man dessutom tillgång till en fantastisk telefonsupport som slår många konkurrenter på näsan.

Varför välja oss?

Processen är enkel, när vi designar en webbutik är vi mer intresserade av VAD ni ska sälja och till VEM. Vi är mindre intresserade av HUR ni vill att webbutiken skall se ut.
Givetvis diskuterar vi tillsammans igenom vilka färger vi ska arbeta med och tittar gärna på vad ni har för idéer kring upplägg och struktur men när man väljer att arbeta med oss är det för att man har försäljningen i fokus. Våra designers arbetar dagligen med att utforska vad som attraherar olika målgrupper och bygger sidan utifrån vad vi vet fungerar. Vi kallar det ”frihet under ansvar” och har alltid som mål att skapa en butik som säljer.

Ring Webbyrån Teveo i Göteborg Vill du veta mer om Konverteringsoptimerad E-handel? Fyll i formuläret uppe till höger eller ring oss på: 031 – 314 75 00

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se