Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Facebook annonsering

Annonsera på Facebook & Instagram

Vi på Teveo vill hjälpa er att synas på Facebook & Instagram!

På ett mycket kostnadseffektivt sätt kan ni nå potentiella kunder genom att rikta er annonsering till målgrupper som visar intresse för det ni erbjuder. Likt Google adwords kan man även jobba med retargeting som innebär att vi visar annonser för tidigare besökare på eran sida för att få de att komma närmare slutmålet på sidan.
Facebook & Instagram är i dag självklara kanaler för digital marknadsföring åt företag. Den är båda lönsam, effektiv, enkel att jobba med, samtidigt som den är mycket avancerad och komplex när det gäller önskad detaljerad segmentering och spridning av kampanjer.
Använd Facebook & Instagram-annonsering för att nå ut med erbjudanden till dina befintliga kunder och följare, deras vänner, personer med liknande intressen eller konkurrenters följare. Ett sponsrat inlägg syns i flödet på Facebook och Instagram, vilket gör det lätt för användarna att direkt ta del av den information ni vill dela med er av.
Teveo hjälper er från idéer & tankar med just era önskemål till verkställande av uppstart enligt er kampanjplan med löpande arbete under tidens gång för att hela tiden effektivisera klickkostnader & spridning som leder till konvertering. Vi tar alltid hand om helheten kring utformning av kampanj med våra designers med lång erfarenhet inom området. Vi fungerar även som en idéspruta där våra långa erfarenheter ger sig till känna, där vi kan hjälpa er att effektivisera hela flödet för allra högsta spridning och avkastning. En bra ROI (Return of investment) är vårat gemensamma mål som vi strävar efter för att alla parter i ett samarbete ska bli nöjda och relationen mellan Teveo och kund ska bli lång och avslappnad med en lyhördhet som gör att vi hela tiden kan utveckla erat arbete till nya mål!

Dynamisk retargeting

Genom att installera Facebooks spårningspixel på hemsidan kan Facebook och Instagram registrera besökare genom att plantera en ”Cookie” på deras dator/ mobila enhet. På detta sätt kan man sedan välja att rikta kampanjer särskilt för dessa besökare som man vet visat ett intresse men inte slutfört det mål ni har på sidan. Det kan vara att fylla i ett formulär, köpa en produkt eller boka ett hembesök eller liknande. När det gäller dynamisk retargeting då väljer alltså Facebook & Instagram ut specifika produkter som tidigare blivit besökta och visar detta i besökarens flöde på sociala medier. Detta gör att besökaren uppmanas till konvertering och kan snart gå från besökare till kund. Vi kan även ställa in parametrar som gör att Facebook & Instagram visar dynamiska produktannonser för de som tidigare lagt en vara i kundkorgen men inte avslutat slutmålet på sidan. Detta brukar vara en mycket lyckad metod som kostar lite för varje klick och ger hög ROI.

Statisk retargeting & Epostlistor

Likt dynamisk retargeting installerar man spårningspixeln för att kunna rikta sig specifikt till tidiga besökare. Detta är besökare som även kan ha handlat i butiken tidigare och passar sig väl att inrikta sig mot om man exempelvis säljer reservdelar eller har ett erbjudande eller rabattkod för produkter som man önskar sälja. Man kan utforma annonserna i en karusell som gör att besökaren får bläddra sig igenom ett urval av lockande produkter eller en större statisk annons med information kring antingen specifikt erbjudande eller säljande material som kan lämpa sig till branding eller liknande. Man kan även addera epostlistor i detta urval för att kunna informera och sprida budskap direkt till din befintliga kundstock.

Målgrupper – Intresse – Demografi

Målgrupper som baseras på intresse och olika demografiska inställningar är det perfekta sättet att rikta sig för nya besökare. Du når helt enkelt rätt folk med rätt intresse på mycket kort tid som hjälper dig att sprida varumärket och dina tjänster och produkter. Du slipper lansera dina annonser i blindo som ger onödigt höga klickkostnader som inte heller leder till konvertering.

 

Ring för facebook annonsering i Göteborg Vill ni veta mer om hur Teveo kan hjälpa erat företag att synas på Facebook & Instagram? Slå då en signal på 020-10 00 08 eller fyll i formuläret.

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se