Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Mobilanpassning

Mobilanpassad Hemsida

Mobilanpassning

Mobilanpassad hemsida

I dagens samhälle är det inte längre tillräckligt att ha en webbplats anpassad enbart för datoranvändare, för att inte tappa potentiella kunder gäller det att man även har en webbplats anpassad för mobiltelefoner/smartphones och surfplattor i alla dess former. Det börjar bli dags att acceptera mobiltelefonen som en marknadsföringskanal och omfamna de möjligheter som erbjuds därigenom!

En mobiltelefon per person världen över 2015!

Statistiken talar för sig självt, antalet smartphone-användare beräknas vara dubbelt så många 2013 i jämförelse med 2010 och då har vi inte ens räknat med statistiken för antalet surfplattor som beräknas nå hela 21% av mobilanvändarna världen över samma år. Fortsätter det i den här takten kommer det finnas en mobiltelefon per person världen över redan 2015! En enorm ökning som antingen kan utnyttjas och utforskas eller överlåtas till konkurrenten.

95 % av smartphone-användarna söker lokalt i sin mobiltelefon!

Det räcker inte med att smartphone-användarna ökar i antal, hur vi använder våra mobiltelefoner och surfplattor utvecklas också med ljusets hastighet, den senaste statistiken visar på att hela 50 % av alla lokala företagssökningar som görs sker via mobiltelefoner! 2013 beräknas fler användare surfa in på mobilen än via sin dator och hela 50 % av de som gör en företagssökning på sin mobiltelefon blir enligt statistiken betalande kunder!

40 % av alla mobilanvändare som inte är nöjda med din webbplats går till konkurrenten!

Att ha en mobilanpassad hemsida hjälper dig inte bara att växa som företag utan förebygger samtidigt risken att dina kunder väljer en konkurrent istället för dig! Om din webbplats tar för lång tid att ladda i mobilen eller om menyerna är svårlästa går hela 40 % över till en konkurrent! Skrämmande siffror som talar för sig själva! Efter de lämnat din sida kommer hela 57 % INTE rekommendera webbplatsen vidare till andra mobilanvändare.

Mobilanvändandet ökar, så långt är vi nog ändå överens och statistiken bekräftar möjligheterna, den stora frågan är om du ska ta vara på möjligheten eller inte?

Hur fungerar det?

Teveo mobilanpassar din hemsidaPå Teveo webbyrå i Göteborg rekommenderar vi alltid våra kunder för ny webbplats att välja till en mobilanpassning då vi anser att det är ett måste med tanke hur mycket surf som sker i mobilen eller på plattan nu mera. Väljer man mobilanpassning från början så blir det också billigare då arbetet görs samtidigt som uppbyggnaden av själva webbplatsen. Är du dock inte kund hos Teveo sen tidigare kan vi givetvis ändå hjälpa dig med en mobilanpassning till din befintliga webbplats men först måste vi granska hemsidans storlek och innehåll för att försäkra oss om att vi kan göra ett bra jobb.

Responsive Design

Det finns flera sätt att mobilanpassa en webbplats på. På Teveo bygger vi antingen sidan med Responsive Design eller så utgår vi från någon av Joomlas komponenter för mobilanpassning. Vi föredrar dock att bygga upp sidan med Responsive Design redan från start om du inte har en befintlig webblats idag, påsåvis slår vi två flugor i en smäll. Responsive Design anpassar sidan efter storleken på fönstret man surfar i och anpassar sig automatiskt till mobiler och surfplattor. Det blir snyggt och lättnavigerat för de som besöker webbplatsen.

Retina Anpassning

Tekniken utvecklas ständigt och för inte så längesen introducerade Apple oss för deras nya varumärke Retina Display. Namnet Retina används av Apple som ett samlingsord för flytande kristaller som har en pixeltäthet som är så pass hög att det mänskliga ögat inte kan urskilja enskilda bildpunkter på ett normalt läsavstånd. Retina används för flera Apple-produkter, inklusive iPhone, iPod Touch, iPad, MacBook Pro, iPad Mini och iPad Air. Vad vi gör när vi Retina-anpassar din hemsida är att vi anpassar all grafik för denna teknik.

Vad kostar det?

Kostnaden för en mobilanpassning varierar beroende på hur stor din befintliga webbplats är och vad du vill uppnå med din mobila version. Vi på Teveo webbyrå i Göteborg gör en intervju med Er samt gör en analys av Er befintliga webbplats och återkommer därefter med en offert. När båda parter är nöjda påbörjar vi arbetet med er mobilanpassade hemsida.

Ring Webbyrån Teveo i Göteborg Vill du veta mer om våra mobilanpassning? Fyll i formuläret uppe till höger eller ring oss på: 031 – 314 75 00

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se