Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Utveckling

Svensk Manual För VirtueMart

VirtueMart Svensk ManualDå vi får allt fler kunder som ska använda sig utav VirtueMart till Joomla har vi börjat ta fram guider och manualer för att underlätta för våra kunder att komma igång och sälja sina varor på nätet.

Självklart lämnar vi manualen öppen för allmänheten då vi vill bidra till att fler människor och företag skall börja använda Open Source till sina system.

I skrivande stund finns 8st artiklar med beskrivningar för hur man gör olika saker i VirtueMart men detta kommer att utökas.

Vi jobbar även på att göra en ”Kom igång guide” så man kan gå igenom manualen i rätt steg för att komma igång med sin e-handel så tidseffektivt som möjligt.

Manualen för VirtueMart hittar ni här »

Joomla 3.0 är här

Joomla 3.0Nu är Joomla 3.0 här vilket vi sett fram emot länge. Vi kommer dock vänta ett tag innan vi börjar jobba med det mot kund då det är såpass nytt och kommer garanterat komma uppgraderingar och buggfixar samt att komponenter måste anpassas för det nya systemet.

Joomla 3.0 har ett mobilanpassat adminsystem som bygger på responsive design från start så nu kommer man även att kunna redigera sin webbplats direkt i mobilen eller surfplattan enkelt. Med responsive design menas att sidan är skalbar i bredd för att passa alla olika typer av skärmar.

Ska bli väldigt spännande att börja jobba med detta på allvar.

www.joomla.org/3

På filmen nedan ser ni bland annat Gary Brooks från Cloudaccess hosting, som vi är återförsäljare för prata om nya Joomla.

 

Joomla 3.0

Webbyrå göteborg - Joomla webinar JUXI dagsläget så är den senaste officiella versionen av Joomla 2.5.4.
I veckan som var så hade joomla ett webinar JUX (Joomla User Experience) där de visade upp kommande Joomla 3.0 vilket såg väldigt spännande ut.

Det kommer ett helt nytt användargränssnitt vilket såg mer användarvänligt och snabbare ut att jobba med. Det kommer även att bli smidigare att jobba med sidan i frontend, alltså direkt på sidan utan att behöva logga in i admingränssnittet. Detta är en stor ändring för joomla då administration sett ganska lik ut sedan version 1 kom 2005. Det kommer även en hel del nyheter rent funktionellt som ni kan se på videon nedan.

Planerat släppdatum för Joomla 3.0 är satt till september 2012.

Nedan kan ni se webinarfilmen. Den är nästan 50min lång så se till att ha lite tid på er.