Epostkonton

För att administrera epostkonton går ni till google apps startsida: www.google.com/apps

Längst upp på sidan väljer du önskat språk och klickar på Logga in.

Skriv in ditt domännamn och välj domänhantering. Klicka på Kör.

Logga in med info@dindomän.se och det lösenord du erhållit tidigare ifrån oss.

Det du ser nu är din Dashboard.

Klicka på Organization & Users i menyn.
Här ser du alla epostkonton som finns tillagt.

Klicka på knappen Create a new user

Skriv in för och efternamn samt namnet till själva epostadressen.

Klicka på Set Password och skriv in ett lösenord till adressen.
Klicka sedan på Create new user längst ner.

Nu är emailadressen klar att användas.

Logga ut genom att klicka på epostadressen längst upp till höger och välj Sign out.