Läsa och skriva epost

För att logga in på din Gmail så går du till http://mail.dindomän.se (i vårt fall http://mail.teveo.se)
Logga in med dina uppgifter.

Detta är din inkorg och där du administrerar dina email.
Längst upp kommer du även åt din kalender och och dokument m.m.

För att göra inställningar med signaturer eller autosvar om man är bortrest osv så klickar du på kugghjulet längst upp till höger och väljer inställningar för mail.

För att logga ut klickar du på din emailadress längst upp till höger och välj Logga Ut.