Synka google apps med outlook

Om du vill använda epostklienten Microsoft Outlook så kan du välja att synka ditt google apps konto med Outlook.

Då hämtar Outlook information ifrån Google apps i form av epost, kalender samt adressbok. Fördelen är att du fortfarande kan komma åt dina mail och kalender via http://mail.dindomän.se och http://kalender.dindomän.se ifall du inte skulle ha med dig din dator.

Ladda ner Google Apps Sync för Microsoft Outlook här »