Bloggkommentar

Det finns två olika typer av kommentarsfunktioner.

Facebook kommentarer

Dessa kan du inte redigera eller ta bort enskilda kommentarer på. Det kan dock vara bra att använda denna då man inte kan göra helt anonyma kommentarer då man måste logga in på tex Facebook för att skriva en kommentar. Denna funktion läggs till automatiskt om man vill till tex alla blogginlägg eller nyheter.

FComments

Inbyggd kommentarsfunktion som du kan administrera via din hemsidas administration.
Du kan också välja att lägga till den till vanliga artiklar eller att stänga av den för något speciellt blogginlägg. Det gör du med knapparna som finns under textredigeraren.
Klickar ni på någon av dessa så läggs en syntaxkod in i artikeln som sidan läser av och väljer då att stänga av eller sätta på kommentarerna.

Vill du redigera eller ta bort inlägg går du till Komponenter – FComments.

Här visas alla dina kommentarer.
Vill du redigera någon så klickar du på texten.
Vill du ta bort någon så markerar du den genom att klicka i kryssrutan och väljer sedan ta bort längst upp till höger.