Menyknappar

För att skapa en ny menyknapp till en artikel så börjar du med att skapa artikeln. Mer info här »

När artikeln är skapad så går du till din meny och väljer Main menu. Detta är huvudmenyn. Du kan ha flera menyer på din sida.

Här visas dina menyknappar.
Klicka på ny längst upp till höger för att skapa en ny menyknapp.
Klicka på namnet på en av menyknapparna om du vill göra en ändring.

Nu har vi tryckt på ny för att skapa en ny menyknapp till en artikel.
Först skall vi välja vilken typ av menyknapp detta skall vara. Klicka på knappen välj

Nu öppnas en ruta där du skall välja en typ. Det finns ganska många att välja emellan.
Nu skall vi skapa en vanlig undersida så då väljer vi alternativet ”En artikel”

Nu skall du skriva in ett namn för menyknappen. Det är det som visas på hemsidan.
Vill du att menyknappen skall vara en submeny till en överliggande menyknapp så väljer du vilken i listan för Överliggande objekt.
Resten kan du lämna tomt.

På höger sida skall du välja den artikel du vill skall höra ihop med den menyknappen.
Klicka på knappen Välj/Ändra och leta upp artikeln i fönstret som visas.
I flikarna under kan du göra olika inställningar efter önskemål. Tex om du vill att en utskriftikon skall visas så väljer du att den skall visas under fliken Artikel – inställningar.
Vill du inte att något skall visas väljer du dölj eller nej.

Klicka på spara & Stäng längst upp till höger när du är klar.