Moduler

En Modul kan vara en funktion som tex inloggningsfunktion, omröstning, bildspel, menyer osv.
Det kan också vara enbart text och bild precis som i en artikel men syftet är då att innehållet i den skall visas på fler ställen än en undersida som tex en sidfot med kontaktuppgifter som alltid syns längst ner på sidan är en Modul.

Gör helst inga ändringar i moduler du inte vet vad dom gör då det kan påverka sidans utséende och funktion.

Alla moduler hittar du om du klickar på knappen moduler ifrån din kontrollpanel alternativt i menyn Tillägg – Moduler

Här visas alla din moduler. Klicka på namnet om du vill ändra någon.
Innehållet i en modul är olika från funktion till funktion. Är det en vanlig text och bild modul så ser den ut på ett liknande sätt som när man skriver en artikel.
Du kan avaktivera en modul genom att klicka på den gröna bocken. Då blir den röd och är avstängd.

Är det något speciellt ni vill göra i funktionsväg? Kontakta oss för rådfrågan.