Youtube klipp

Gå till youtube och sök upp det klipp du vill lägga in på hemsidan.
Klicka på knappen Dela som finns under filmklippet.

Klicka sedan på knappen Bädda in

Här väljer du storlek. Den som är 480×360 brukar vara lagom.
När du valt storlek så kopierar du koden som visas ovanför.

Gå nu till den artikel du vill lägga in videoklippet i.
Klicka på knappen Lägg in kod som finns under textredigeraren.

Nu visas ett fönster där du skall klistra in koden du kopierade tidigare.
Ersätt texten med din kod som det står i fönstret. Resten behåller du som det är.

När du är klar trycker du på knappen insert längst upp till höger.

Koden visas nu i din textredigerare.
Spara artikeln så kan videon spelas upp på din hemsida.