Beställningar

För att se dina beställningar går du till ”Beställningar och Kunder” och väljer undermenyn ”Beställningar” ifrån din VirtueMart kontrollpanel.
VirtueMart Manual - beställningar

Här visas alla din beställningar.
För att se ordern klickar du på Beställningasnummret.
Du kan välja att skriva ut ordern genom att klicka på ikonen för skrivaren eller skapa en faktura på ikonen nedanför.
Du kan ändra status på order så din kund vet att hans/hennes produkt har skickats osv.
VirtueMart Manual - ordrar

För att ändra status så börjar du med att ändra statusen i rullistan. Du kan även skriva dit en personlig kommentar.
När du är färdig klickar du på knappen ”Uppdatera Beställningsstauts” Du kan ändra flera och uppdatera alla på en gång om du vill.
Virtuemart Manual - Orderstatus