Kunder

För att visa dina registrerade kunder går du till Beställningar & Kunder. Välj undermeny Kunder.
Virtuemart Manual - Kunder

Här ser du en lista på alla användare som registrerat sig på din shop.
Klicka på namnet så kan du se dess uppgifter. Här kan du även ändra användarens uppgifter och även blockera användaren om du skulle vilja.

Du kan även välja vilken Kundgrupp användaren skall tillhöra.
VirtueMart Manual - Kunds kundgrupp

Har du gjort någon ändring så klickar du ”Spara & Stäng” längst upp på sidan.