Kundgrupper

Kundgrupper kan du använda till för att dela in dina olika kunder. Tex återförsäljare kanske skall få ett billigare pris osv.

För att komma till kundgrupper går till ”Beställningar & Kunder” och väljer undermenyn ”Kundgrupper”
VirtueMart manual - kundgrupper

Här ser du en lista på befintliga grupper.
Standard är -anonymous- och -default-.
VirtueMart Manual - kundgrupper

Vill du lägga till en ny grupp klickar du på knappen ny längst upp till höger.
VirtueMart Manual - Ny Kukndgrupp

Skriv in Namn
Kryssa i Ja på publicerad
Skriv en beskrivning om du vill.

Klicka ”Spara & Stäng” längst upp till höger när du är klar.