Kuponger

Rabattkupongen eller presentkortkuponger kan vara bra att använda sig utav om man har någon kampanj, tävling eller liknande.

För att lägga in en kupong gå till ”Beställningar & Kunder” och välj undermenyn ”Kuponger”
VirtueMart Manual - Kuponger

För att skapa en ny kupong klickar du på knappen ”Ny” längst upp till höger.
VirtueMart Manual - Kuponger

Överst skriver du vad kupongkoden skall heta.
Nästa ruta är värdet. Vill du ge 10% rabatt på totalbeloppet så skriver du 10 och väljer Procent i rutan under. Du kan även välja en fast summa att rabattera.
Välj typ av kupong. Ska det vara en permanent kupong eller ska den fungera en gång som en presentkupong.
Ställ in ett min total beställning. tex om en kund köper för över 1000kr så får man 10% rabatt.
Dom två sista rutorna är om du vill ställa in start- och utgångsdatum.
VirtueMart manual - Skapa Kupong

Klicka ”Spara & Stäng” längst upp till höger när du är klar.