Moms & beräkningsregler

För att butiken skall kunna beräkna moms på produkter så behöver man lägga in olika momsklasser.

Klicka på fliken produkter och välj sedan Moms & beräkningsregler.

Klicka på Ny längst upp till höger.
VirtuaMart Manual - moms

Vill du ha en momsklass med 25% så kan du använda följande inställningar.
Du kan även ställa in för en eller flera kategorier skall ha denna momsklass genom att välj i rullistan.

Klicka på Spara & Stäng längst upp när du är klar.
Upprepa detta om du har produkter som kräver någon annan moms.