Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Webbdesign

Teveo erbjuder idag inte längre webbdesign. 

En modern webbplats!

I dagens moderniserade datorsamhälle ställs det allt högre och högre krav på företagare när det gäller just webben. Ett krav som blivit allt tydligare från den stora kundmassan är att man håller sin webbplats ”up to date”. Det är alltså viktigt att man alltid har aktuell information på sin webbplats för att inte tappa slutkundens förtroende eller intresse och för att möjliggöra detta är det viktigt att publiceringsverktyget man besitter är lätt att hantera och administrera.

WordPress

WordPress är ett innehållshanteringssystem (cms) skrivet i php och som använder MySQL för att lagra data. WordPress började som ett bloggsystem men har under åren utvecklats till det populäraste publiceringsverktyget på marknaden och finns på miljontals webbplatser.

WordPress är känt för att vara väldigt sökmotorvänligt och passar perfekt för dig som ska skriva mycket nyheter och hålla igång flöden på sidan kontinuerligt samtidigt som du vill jobba med din sökmotoroptimering.

WordPress är ett Open Source projekt, vilket innebär att tusentals människor runt om i världen som aktivt arbetar för att uppdatera och förbättra plattformen. Det betyder också att du kan använda systemet till vad du vill, allt från ditt husdjurs hemsida till din företagssida utan att betala någon licens eller liknande.

Joomla

Adwords Göteborg - Joomla webbplats

Joomla är ett webbpubliceringsverktyg som visades för första gången 2005. Fram till dagens datum har Joomla laddats ner över 50 miljoner gånger och det finns över 6000 tilläggsfunktioner. Joomla röstades fram till världens bästa cms 2011.

Joomla passar bra till lite större webbplatser med mycket innehåll. Men fungerar även bra till mindre sidor med få undersidor.
Precis som Wordspress så är även Joomla ett Open Source projekt och man behöver alltså inte köpa systemet.

På Teveo har vi valt att specialisera oss till att vara en webbyrå för Joomla i Göteborg.

Processen

Processen från idé till färdig webbplats kan tyckas lång och komplicerad men en bra struktur gör det hela ganska enkelt. Vi arbetar enligt följande struktur:

1. Behovsanalys

Vad är målet med hemsidan? Ska man kanske anmäla sig till en kurs eller sälja någon annan typ av tjänst?

Vad behöver Ni rent funktionsmässigt, vill Ni ha nyhetsbrev på sidan, nyhetsflöden, bloggar eller kanske en speciell funktion som ännu inte utvecklats?

2. Struktur

När det är bestämt går vi igenom hur strukturen för webbplatsen skall se ut och det innefattar främst att bestämma hur menyer och undermenyer skall struktureras.

3. Design

Tredje steget är att ta fram designen. Utefter er profil, visioner och målgrupp designar vi ett förslag som vi presenterar.

Vi tänker alltid på konverteringsoptimering. Alltså inte bara att webbplatsen skall se bra ut, utan även att sidan presterar utefter de mål vi satt upp i steg 1. Dessa mål kan Ni sedan spåra med Google Analytics alternativt att vi utför denna tjänst för er.

4. Innehåll

Slutetappen innefattar att fylla webbplatsen med information och bilder om företaget och dess tjänster och/eller produkter. Den här uppgiften ligger hos Er som kund, dock hjälper vi er att lägga in informationen innan webbplatsen slutligen går in i publiceringsfasen.

5. Publicering

Webbplatsen godkänns av er och en ompekning av ert domännamn genomförs i samband med publiceringen. När ni köper en webbplats i Joomla eller wordpress av oss ingår det även ett serviceavtal under 12 månader från det att sidan publicerats. I serviceavtalet ingår support, hjälp med mer komplexa uppdateringar samt vårt webbhotellspaket ”standard”. Vår webbhotellsleverantör är ingen mindre än det internationella företaget Cloudaccess som lagt alla sina resurser på just Joomla vilket lett till att Joomla själva rekommenderar Cloudaccess till sina användare. Självklart går det även mycket bra att även hosta en WordPress-sida på dessa servrar.

Uppatera din gamla Joomla sida

Vill du migrera din Joomlasida från en äldre version till en ny version eller har din befintliga Joomla blivit hackad? Då kan vi hjälpa dig återställa sidan och i många fall samtliga artiklar som låg i plattformen!

Vad kostar det?

Priset sätts efter att behovsanalysen är genomförd och beror på hur omfattande er webbplats är samt vilka funktioner ni efterfrågar. När båda parter är överens börjar arbetet med att ta fram en struktur till Er sida.

Vill du veta mer om våra webtjänster? Fyll i formuläret uppe till höger eller ring oss på: 020-10 00 08

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se