Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Arbetet med Teveo.se

Den här sajten har inte fått den uppmärksamhet den förtjänar de senaste åren. Om du följt bloggen till exempel märker du att det inte skrivits särskilt mycket de senaste 24 månaderna. Nu har vi börjat arbetet med att få ordning på sajten.

En av anledningarna att sajten inte fått den uppmärksamhet är att det varit baserad på plattformen Joomla, en tjänst som Teveo tidigare tillhandahöll men inte gjort på ungefär två år. Innebörden av det har varit att ingen riktigt kunnat hantera sajten på ett bra sätt. Nu är det ändrat, sajten är migrerad och ligger på en vettigare plattform, WordPress. Det innebär att det nu går att komma framåt.

En sajt som åldras förfaller ofta. Då saker tagits bort från sajten men inte på rätt sätt har det till exempel skapats 404-sidor där det borde finnas någon typ av riktigt svar till besökaren och sökmotorer. Att skapa, återställa eller redirecta innehåll som försvunnit är ett stort jobb. Detta särskilt på sajter som fått gå ner sig under en period. Bäst är förstås att hålla koll på sådant hela tiden men då det inte skett betyder det att vi behöver lägga tid på att fixa.

En annan sak som skadar efter tag är att ibland bryts länkar ut. Sajter man länkat till försvinner eller så byter innehåll plats. Att hitta innehåll igen, peka om eller ta bort länkarna är också ett stort jobb som tar tid om det görs perfekt. Därför kan det under en övergångsperiod finnas sidor som verkar som att de borde ha en länk någonstans men som inte har det. Vi går igenom dem en efter en och är tacksamma för alla tips, om du hittar en sida som verkar konstig, meddela oss gärna det.

Vi har alltså precis börjat det stora arbetet med att sökmotoroptimera den här sajten igen, i ett segment som vårt, där alla per definition kan SEO behöver det bli perfekt och tar därför en del tid. Hoppas ni har överseende med det.

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se