Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Google väljer Teveo Digitalbyrå för 2016

Google väljer Teveo Digitalbyrå(Pressmeddelande den 23 november 2015)

Teveo AB inleder 2016 ett samarbete med Google, i samband med deras digitala satsning Digitalakademin, för att öka den digitala kunskapen bland små- och medelstora företagare.

Med start 19 januari 2016 kommer bland annat Robin Pettersson och Gustav Önneslöv från Teveo, en innovativ digitalbyrå från Partille, att föreläsa för Googles räkning på deras digitala utbildningsinitiativ kallat Digitalakademin, grundat i samarbete med Almi Företagsrådgivning för att öka den digitala konkurrenskraften från Sveriges näringsliv.

Teveo kommer över fyra tillfällen att undervisa Digitalakademins elever i hur man bland annat driver trafik till sin hemsida, skapar en närvaro online, får fler kunder och implementerar och utvecklar det man lärt sig under utbildningstillfällena.

Digitalakademin är en rikstäckande satsning vilket innebär att flera kompetenta och innovativa byråer runtom i Sverige strålar samman för att föreläsa och lära ut relevanta digitala verktyg och kunskaper för små- och medelstora företag.

Varje utbildningstillfälle är uppdelat i fyra delar och kommer att innefatta allt från handlingsbara råd till verktyg som kan hjälpa till eller rentav är obligatoriska för att nyttja onlinevärlden till fullo.

Det här har Robin Pettersson, delägare för Teveo, att säga om samarbetet:

”Det känns både roligt och spännande att Google vänder sig till oss i samband med den här satsningen! Under 2015 fick vi representera Sverige i en diskussion hos Google huruvida partnerprogrammet kunde utvecklas då de fått mycket kritik efter skiftet från det som tidigare kallades ”Google Engage Academy”.”

Han menar också att Googles beslut att välja Teveo som partner i utbildningssatsningen var ett förhållande som växt fram under en längre period:

 ”Jag misstänker att vårt bidrag till den diskussionen tillsammans med att vi föreläser på bland annat Handelsakademin, IHM Business School och Nowa Academy är det som i slutändan gjort att de valde oss för att representera Västsverige. Utöver det är vår kontaktperson och gode vän Maria på Google en riktig slitvarg vilket jag också tror har påverkat beslutet internt.”

Teveo och Google kommer även att officiellt bekräfta samarbetet under Di Gasell-galan 24 november, där de även kommer kunna att svara på frågor och funderingar gällande samarbetet eller Digitalakademin som satsning i sig.

För mer information, kontakta oss på 020-10 00 08 eller info@teveo.se.

Teveo kommer inledningsvis föreläsa fyra gånger mellan 1 februari 2016 till 23 mars 2016 på Lindholmen Conference Center i Göteborg. Varje föreläsning sker mellan 16:00-20:00.

För mer info om själva satsningen, läs mer här

Snabb info om Teveo AB i fråga mer info finner här

Teveo är en digital kommunikationsbyrå med säte strax utanför Göteborg. Vi arbetar med strategisk planläggning samt praktiskt utförande av aktiviteter genom hela det digitala flödet (Google, YouTube, Sociala medier). Detta då vi ser att den riktiga magin sker när man sammanför och nyttjar synergierna mellan samtliga kanaler. Vi föreläser idag på IHM Business School, Handelsakademin, Nowa Academy samt på majoriteten av Easy Fairs mässor runtomkring i landet med syftet att utbilda inköpare inom det nischade ämne vi älskar mest, AdWords.

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se