Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Gustav Önneslöv, Adwords-tekniker på Teveo, intervjuades av Internetworld om geotargeting- inställningar i Google Adwords.

Adwords geotargeting artikel på internetworldIgår släpptes en mycket välskriven artikel av Anders WollnerInternetworld om Google Adwords och möjligheterna som finns i att använda geotargeting i lokala annonskampanjer, ett ämne som vi på Teveo är mycket bekväma i.

Vår alldeles egna Gustav Önneslöv ställde upp på en kort intervju där hans synpunkter på geotargeting-inställningarnas potential hjälpte att forma artikeln som på ett lättförståeligt och skarpt sätt beskriver geotargetingens för- och nackdelar, när det är lämpligt att använda den och allmänna tips kring funktionen i sig.

Vi tackar Internetworld och Anders Wollner för chansen att få sprida kunskapen om intressanta vägar för marknadsförare att enklare och effektivare marknadsföra sina produkter via Google Adwords och hoppas att Internetworlds läsare får en djupare förståelse för en av många strategier inom digital marknadsföring.

http://internetworld.idg.se/2.1006/1.623900/traffa-ratt-…..

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se