Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Partillebyrån Teveo säljs till konkurrent

Örnsköldsviksföretaget Brath köper den första september byrån Teveo i Partille. I och med det startas också Braths göteborgskontor. Vi blir en del av något som är mycket större nu, säger Andreas Eriksson, VD på Teveo.

När Brath den första september köper Teveo AB innebär det företaget i Partille blir en del av en klart större byrå. I och med det kan man komma åt de större kunderna.

  • Vi har varit en liten byrå, säger Andreas Eriksson, VD på Teveo, nu blir vi en del av en nästan sex gånger så stor organisation. Det betyder bl.a. att vi framöver slipper tacka nej till större kunder vilket vi tidigare tvingats göra vid några tillfällen.

Teveo har idag cirka 50 kunder i Göteborgsområdet och en väl fungerande verksamhet inom samma område som Brath. På många sätt har de båda byråerna varit direkta konkurrenter fram till köpet.

  • De båda byråerna passar bra ihop, säger Andreas, vi kommer kunna tillföra specialistkunskap som de inte har uppe i Örnsköldsvik, t.ex. Inom Facebook-annonsering. För vår del så får vi tillgång till deras stora muskler inom sökmarknadsföring.

Teveos båda grundare, Andreas Eriksson och Christian Persson kommer fortsätta aktivt i företaget och Andreas kommer att fortsätta som byråchef på Göteborgskontoret.

  • Jag skulle inte vilja lämna nu, säger han, nu börjar resan på allvar. Och så fick vi ju en del ägande.

Bråth AB – www.brath.se Teveo AB – www.teveo.se

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se