Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Teveo återigen till Magentodagen

Magentodagen 2016Nytt år betyder nya upplevelser, events och möjligheter. En sak som inte verkar ändras är att Magento-dagen, som anordnas av Webbhuset för femte året i rad, går av stapeln redan imorgon.

Som brukligt hamnar e-commerce under luppen och i år nalkas det diskussioner och presentationer gällande, bland annat: digital marknadsföring, konverteringsfokuserad design, kassaoptimering samt trender och nyheter inom e-handel.

Magento-dagen gästas i år av både nya och bekanta ansikten, däribland vår egen Robin Pettersson, trendspanande Patrik Müller från DIBS, e-handelsrutinerade
nomaden Jarno Vanhatapio från NA-KD, skarpsynta Kim Dahlroth från Conversionista, varma Krister Lindström från Jogg.se och användaroptimerande Anton Ijäs från Klarna. Som till synes är startfältet lika starkt som föregående år, vilket bådar gott om en inspirerande och actionpackad dag av lärande och diskussioner.

Precis som i fjol kommer Magentodagen att hållas på Posthotellet på Drottninggatan i Göteborg mellan 9:00-15:00 och moderator för eventet är Patrik Müller.

Vill ni läsa om vårt intryck av Magentodagen 2015 så har vi sammanfattat det i en tidigare artikel, som ni finner här

Vill ni veta mer om Magento-dagen från Webbhuset själva så finner ni det här

Hoppas att vi ses där!

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se