Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Teveo blir Google Premier Partner

Vi på Teveo AB är från och med nu en del av Googles Premier Partner-nätverk. Steget upp från Google Partner kommer efter att vi uppvisat genomgående goda resultat i högbudgetskonton och visat stor samarbetsvilja med Google Sverige.

Tidigare i veckan fick vi alltså beskedet av Google Sverige att vi numer är medlemmar av deras exklusiva skara av Premier Partners, ett Googlenätverk reserverat för de bästa Adwordsbyråerna i Sverige. Det är en stor ära och ett kvitto på att vi gör ett strålande jobb för både våra kunder och Google själva.
Att bli Premier Partner innebär bland annat att vi har en dedikerad support med Google, kan vidareutbilda oss ytterligare ett steg för att ge ännu bättre service till våra kunder, och tillåter ett djupare strategiskt samarbete med Google inom digital marknadsföring – allt för att vidareutveckla vår förmåga att fortsätta producera högklassiga resultat.
Utnämningen till Premier Partner är ett ytterligare steg i Teveos och Google Sveriges redan existerande samarbete. Tidigare i år var vi som kanske bekant föreläsare i Googles och Almi Företagsrådgivnings digitala utbildningsinitiativ – Digitalakademin – ämnat för att utbilda svenskt näringsliv i att konkurrera bättre online med hjälp av digital marknadsföring.
Vi kommer att använda detta förtroende till att fortsätta gå i bräschen för digital marknadsföring via Adwords – vare sig det handlar om att alltjämt hålla oss uppdaterade inom det absolut senaste inom Adwords och PPC, eller att ge högklassig, exklusiv service till våra kunder.
Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se