Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Teveo intervjuas av JustRivista samt info om nästa veckas Afterwork

Adwords intervju hos justrevistaRobin Pettersson från Teveo Webbyrå Göteborg träffade JustRivistas Håkan Linger för en intervju förra veckan om sökordsannonsering, Adwords och hur man sätter upp ett Adwords-konto för annonsering. Samtidigt avslöjar vi vilken e-handelspersonlighet som gästar nästa veckas Afterwork.

Förra veckan fick JustRivista – ett säljbolag som arbetar med medieförsäljning och content marketing på uppdrag av företag och organisationer, samt i egen regi – egentid med Teveos Robin Pettersson gällande onlinemarknadsföring.

I en mindre intervju diskuterar Robin sökord, annonsering med hjälp av sökord, Adwords och generella tips på hur man bäst optimerar sin verksamhet efter sökord med JustRivistas utsände Håkan Linger.

I intervjun diskuteras som sagt tips och tricks gällande sökord, vad man ska tänka på för att hitta sina sökord för sin verksamhet och i grund och botten fungerar intervjun som en bra introduktion för dig som funderar på att starta ett företag online och vill synas högre på Googles sökresultat inom din bransch.

Främst inriktar sig texten mot de som plockat upp content marketing eller som funderar på att göra det, men den är lika applicerbar för andra former av  onlinesatsningar också.

Stort tack till JustRivista och Håkan Linger för intervjun – vi på Teveo hoppas att läsare fått ytterligare insikt inom ämnet.

Ny gäst till Afterwork

Efter en mycket spännande inledning på vår nya poddserie om e-handel, Afterwork med Daniel Wilke från MyNewsDesk, så har vi fått blodad tand efter insiktsfulla diskussioner, avslappnat häng och personliga, nya infallsvinklar på onlinemarknadsföring med e-handelns vördade eliter. Förra gången vistades vi av självaste Andreas Anderzon som till vardags är e-commerce manager på logistikföretaget DB Schenker.

Nu har vi nöjet att presentera vår nästa gäst: Emelie Persson, marknadskoordinator och digital mediaspecialist på Easyfairs! Vi är helt övertygade om att Emelies mångåriga erfarenhet av e-handel, intensiva roll som bland annat marknadskoordinator på Easyfairs och tidigare arbetsroller kan resultera i en riktig pangintervju. Inspelningen av nästa Afterwork börjar under den uppkommande torsdagen och själva podcasten kan avlyssnas den 7 juli. Vi hörs vid då!

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se