Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Teveo till E-commerce Stockholm 11-12 maj

Imorgon arrangerar Teveos eminenta kund Easyfairs sin årliga E-commerce Stockholm-mässa, som utlovar två dagar helt dedikerade åt e-handel.
Easyfairs E-commerceär en av Skandinaviens största, och handlar som mässnamnet föreslår om e-handel. Inför årets mässa utlovar Easyfairs en fullsmockad upplevelse som kommer att handla om både nutidens och morgondagens trender inom ehandelsbranschen. Para ihop den premissen med föreläsningar, workshops, utställare, konferenser, nätverksevents, utbildningar och mycket, mycket mer, och du har ett vinnande koncept i år.
Självfallet kommer även vi på Teveo att medverka – förutom en monter där alla är välkomna att diskutera allt mellan himmel och jord och kasta bananer så kommer Robin Pettersson att närvara lite överallt på mässan.
Missa inte hans föreläsning klockan 12 imorgon om videoannonsering och dess möjligheter samt utveckling för ehandelsverksamheter – förutom det kommer Robin även synas i panelen på E-handelsskolan, en ”talkshow” arrangerad av DIBS.
Kända experter från bland annat PostNord, Conversionista, DIBS och så klart Teveo kommer att diskutera vad som krävs för att få igång och bibehålla en lönsam e-handel. Robin är förståeligt upprymd över att få vara en del av E-commerce-mässan i år:
– Det ska bli fantastiskt att i år vara lite mer i mötesplatsen än på som vi varit tidigare år. Ett steg i rätt riktning när det kommer till att utveckla ehandeln till sin sanna potential. Det ska bli grymt kul att få vara en del av detta fantastiska evenemang!
Förutom grymma föreläsningar och events så bjuder mässan på fantastiska utställare, bland annat Fyndiq, Tradera, Airbnb, Creuna och många fler. Missa inte!
Ses imorgon!
Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se