Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Välkommen Stena Line Freight

Stena Line FreightTeveo inleder ett samarbete med Stena Line Freight och kommer följaktligen bland annat arbeta med deras Adwords­konto, SEO samt effektivisera deras kommunikation i samtliga digitala kanaler under 2015/2016.

Vi på Teveo Adwordsbyrå är upprymda över att kunna avslöja Stena Line Freight som ett av våra senaste tillskott till familjen. Vårt huvudmål i det nya samarbetet kommer vara att marknadsföra Stena Lines fraktbolag online, bland annat inför deras uppkommande mässor som de medverkar på.

Stena Line är ett av världens största transport och reseserviceföretag och är ansedd som en tungviktare inom transport och sjötrafik framförallt i Europa och i Baltikum. Företaget har Nordeuropas mest välutvecklade nätverk för sjörutter med 22 möjliga rutter från Storbritannien till Baltikum. De har förbindelser mellan tio länder och 35 rederifartyg ständigt i drift. Stena Line drivs av dess 5600 anställda och omsätter i skrivande stund ungefär 12 miljarder kronor. Företaget har även en innovativ företagskultur och står oftast i framkant gällande teknologi, miljövänlighet och service. Frakt visionen är att vara Europe’s leading freight network provider in short sea shipping.

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se