Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Vad är SEO / Sökmotoroptimering?

Fler och fler människor har under de senaste åren fått nys om begreppen SEO och Sökmotoroptimering, begrepp som är synonymer för exakt samma sak.

SEO handlar om att optimera sin sajt (hemsida) så att den blir så attraktiv som möjligt i Googles ögon, varje gång sökmotorn letar i sitt massiva sökindex efter passande sajter att visa upp för den som Googlar.

Hur arbetar man med SEO?

Att arbeta med sökmotoroptimering innefattar allt från att se till så att en sajt har en bra struktur, med ett djupgående och relevant innehåll, till att säkerställa att inga tekniska fel existerar. Utöver allt detta återstår också det viktiga arbetet med att på ett eller annat sätt tillföra värdefulla länkar till sin sajt, då dessa förenklat kan förklaras som röster vars uppgift är att öka en sajts popularitet hos Google.

Kompetent SEO är lönsamt

Idag är SEO viktigt för samtliga företag med närvaro på nätet, samt alla andra som vill synas i så stor utsträckning som möjligt i detta medium. Av denna anledning så är det många företag som väljer att skaffa sig intern kompetens i ämnet och/eller att kontakta en SEO-byrå som vår, för att på så vis få hjälp med att maximera resultatet av sin sökmotoroptimering.

Tids nog har man helt enkelt kommit till insikt att detta är ett tåg man ej bör missa, då rätt SEO-satsning är en långsiktig men oftast lönsam investering, som mest troligt kommer att generera bra avkastning långt in i framtiden.

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se