Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

Om Teveo

Te veo – Jag ser dig

Teveo eller te veo som det egentligen uttalas är ett spanskt ord som på svenska betyder ”Jag ser dig”. Namnet blev en naturlig följd av den vision grundarna till den Göteborgsbaserade byrån delade efter många års erfarenhet av just onlinemarknadsföring och försäljning, nämligen att se varje kunds specifika behov!

Internet är i dagsläget världens största marknadsföringsportal och oavsett om man är ny på webben eller om man varit med ett tag krävs det uthållighet och envishet för att hänga med på alla trender som snabbt vänder av och an för att nå full effekt med sin webbplats.

Vi som har erfarenhet av hur det är att driva en webbplats vet att det är mycket som ska klaffa för att allt ska fungera smärtfritt, för nya ansikten är det en djungel fylld av oändliga erbjudanden och möjligheter och första steget känns ofta som ett väldigt stort steg när man väl försöker ta det, eller hur? Så behöver det inte vara!

Google AdWords är framtiden!

På Teveo vet vi hur viktigt det är att synas på rätt sätt för att öka varumärkesmedvetenheten hos en viss målgrupp samt öka försäljningen online, oavsett om det gäller konkreta produkter eller tjänster. Vi som arbetar på webbyrån Teveo har under många år arbetat med onlinemarknadsföring i form av SEO, SEM samt kampanjer i Sociala Medier. Av naturliga orsaker har vårt fokus fastnat på att skapa kampanjer i just Google AdWords då tjänsten erbjuder tydlighet och konkreta, statistiskt bevisliga, rapporter till våra kunder. Något som vi alla vet vanligtvis är svårt att erbjuda när man säljer marknadsföringstjänster.

Med Google AdWords ser det dock lite annorlunda ut! Redan innan man trycker på startknappen kan man granska möjligheterna inom en specifik bransch för att ta reda på vilken potential en kampanj skulle kunna ha. Det gör beslutet att faktiskt pröva på tjänsten extremt mycket lättare, speciellt om man sitter på en begränsad budget (vilket många gör). Att därefter kunna följa upp resultatet och samtidigt få en ökad inblick i hur ens egen marknad eller målgrupp beter sig på internet gör det inte bara lättare att ta beslut om huruvida man bör fortsätta investera i AdWords eller inte, utan också en möjlighet att anpassa och effektivisera sin webbplats för att ta vara på de besökare man har och därigenom optimera möjligheterna att tjäna pengar på sin webbplats.

Vill du veta mer om oss? Fyll i formuläret uppe till höger eller ring oss på: 020-10 00 08

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se