Låt apan göra adwords jobbet
Sökmotoroptimering
Google AdWords Byrå
Google Partner Göteborg

SEO / Sökmotoroptimering

Att synas är viktigt!

Alla använder sökmotorer och vi hjälper Er anpassa hemsidan för bra synlighet på Google. Att synas bra är viktigt för att få besökare och varje ny besökare innebär en ny chans att göra affärer.

Med vår sökmotoroptimering kan Era tjänster och produkter hittas lättare på Google, och Ni kan lättare komma i kontakt med nya besökare som kan vara potentiella kunder. Precis som med vår tjänst för Adwords så har vi inga bindningstider när det gäller sökmotoroptimering. Vi vill så klart att du ska vara kund hos oss för att du uppskattar vårt arbete och inte för att du måste. Vill ni ha hjälp med sökmotoroptimering i Göteborg så ska det vara självklart att kontakta Teveo.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering handlar om att optimera en webbplats för att synas så bra som möjligt på sökmotorer för vissa specifika sökfraser. Detta innebär att man går igenom webbplatsens struktur, text och bilder. Kort förklarat handlar det i dagsläget om att skapa en genuint relevant hemsida som handlar om just det ni vill bli hittade på. Googles algoritm är ett mysterium som ständigt diskuteras men en stadig ledtråd är att den som söker efter något skall få så relevanta träffar som möjligt.

Att stora webbplatser pratar om och länkar till er sida är fortfarande viktigt men tydliga trender visar på att själva innehållet får allt större kraft i kampen om de riktigt fina placeringarna, något som i sig känns ganska logiskt när man tänker på det. Söker man efter en AdWordsbyrå vill man ju knappast komma in på en sida som handlar om bananer, eller hur?

Vad kostar det?

Priset för att optimera en webbplats varierar beroende på sidans struktur och storlek samt hur bra förarbete Ni har gjort innan Ni valde att kontakta oss. Vi börjar med att gå igenom Er webbplats och återkommer därefter med en offert. När båda parter är överens påbörjas arbetet med att optimera Er webbplats mot Google.

Om Ni har ett aktivt AdWordskonto är detta en ovärderlig tillgång i jakten på vilka ord man bör lägga krutet på. Genom att analysera statistiken i kontot och gå igenom den data som Google Analytics fångat upp kan vi ta reda på vilka ord som kan ge bäst avkastning på de organiska träffarna och vilka ord man kan avvakta med. För oss är det aldrig en fråga om man ska arbeta med Sökmotoroptimering eller AdWords, utan snarare en fråga om hur man kan samköra de två kanalerna mest effektivt för att få en så hög avkastning som möjligt.

Vill du veta mer om vår SEO tjänst? Fyll i formuläret uppe till höger eller ring oss på: 020-10 00 08

Vill du att vi kontaktar dig?

AdWords Podcast

Podcast

AdWordsKvarten

Lyssna på vår AdWords Podcast

AdWords Tips

En del av Brath

Teveo är sedan Augusti en del av Brath. Brath är specialister på digital marknadsföring.
Brath.se